Dit bedrijf uit Denemarken is negen jaar geleden opgericht door Iben. Haar uitgangspunt is tot op de dag van vandaag hetzelfde gebleven,weten met wie er zaken wordt gedaan, kiezen voor biologisch, met de hand geplukt en met de hand gesorteerde producten met de bereidheid om fair trade te werken en een nette opslag en verpakking.
En dan, in Denemarken, de productie in de “specerijen werkplaats” waar alles visueel, en op smaak en aroma, wordt gecontroleerd . Door Iben zelf en ervaren collega’s die er al jaren werken.

Door de hoge standaard waarmee wordt gewerkt moet er elk jaar wel afscheid worden genomen van een bedrijf wat niet mee kan in de verwachtingen, kwaliteit of afspraken. Dat is spijtig maar daar tegenover staan ontmoetingen en contacten met gepassioneerde, hard werkende, boeren met een trotse traditie die het beste willen leveren.

Ik ben dan ook zeer blij om de producten in Nederland te mogen verkopen. Echt kwaliteit in kruiden en specerijen maar ook biologische amandelen die gekruid zijn.
En dat ze het serieus nemen blijkt wel uit de verpakking. Prachtige blikje maar ook functioneel want kruiden moet je donker bewaren voor de optimale kwaliteit.